Humán Platform

A kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területén dolgozók oroszlánrészt vállalnak a társadalom működtetésében, az életminőség javításában, a társadalmi felemelkedés előmozdításában. Mi, alapító szervezetek a Humán Platformot azért hoztuk létre, hogy felismertessük a közvéleménnyel a szféra jelentőségét, és közös erővel próbáljuk kiharcolni szakmai működésünk feltételeinek javítását. Kapcsolat: human.platform@gmail.com

A Humán Platform nem pártpolitikai tömörülés. Nyitott az egyeztetésre és az esetleges együttműködésre minden demokratikus politikai erővel, de határozottan kizárja a betagozódást bármely pártpolitikai szervezetbe.

Jelen közlemény megfogalmazói alapítói a platformnak, de nem kizárólagos alakítói. Szívesen látunk tagságunkban minden, a közjót szolgáló, párthoz nem kötődő szervezetet a kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területéről.

Csatlakozni az alapító közlemény elfogadásával lehet. A megkereséseket a human.platform@gmail.com címre várjuk.

Szólj hozzá! 2012. nov. 30.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.