Humán Platform

A kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területén dolgozók oroszlánrészt vállalnak a társadalom működtetésében, az életminőség javításában, a társadalmi felemelkedés előmozdításában. Mi, alapító szervezetek a Humán Platformot azért hoztuk létre, hogy felismertessük a közvéleménnyel a szféra jelentőségét, és közös erővel próbáljuk kiharcolni szakmai működésünk feltételeinek javítását. Kapcsolat: human.platform@gmail.com

A Hallgatói Hálózat által kezdeményezett hallgatói fórum spontán tüntetésbe, majd hídfoglalásba ment át. A HUMÁNPLATFORM kamerái is kint voltak és rögzítették az eseményeket. 

A tiltakozás nem ér véget!

Jövő hét hétfőn (december 17.) 17.00-tól az EMMI (Szalay utca 10-14) előtt, többek között a Hallgatói Hálózat közreműködésével! Csatlakozz, informálódj! 

http://humanplatform.blog.hu

TOVÁBBI HALLGATÓI TÜNTETÉSEK

Miskolcon (REGGEL 8:00!)

http://on.fb.me/QSVy3P

Debrecenen 

https://www.facebook.com/events/430652923656898/

Pécs

https://www.facebook.com/events/495266813837169/

Szólj hozzá! 2012. dec. 11.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.