Humán Platform

A kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területén dolgozók oroszlánrészt vállalnak a társadalom működtetésében, az életminőség javításában, a társadalmi felemelkedés előmozdításában. Mi, alapító szervezetek a Humán Platformot azért hoztuk létre, hogy felismertessük a közvéleménnyel a szféra jelentőségét, és közös erővel próbáljuk kiharcolni szakmai működésünk feltételeinek javítását. Kapcsolat: human.platform@gmail.com

Ahogy a kenyérnek, úgy az állampolgári öntudatnak is ára van – pláne, ha az utcára vonul, hogy érvényesítse akaratát. A holnapi tüntetés költségvetésének végösszege még jelenleg is formálódik, mindenesetre az már látható, hogy közel 900.000 Forintot fog kitenni. Megnyugtatásképpen: tételes listát fogunk közölni minden költésről. Viszont. Ezt mi, saját zsebből nem tudjuk finanszírozni. Ezért a segítségetekre van szükségünk. Viszont. A Humán Platform jelenleg jogilag nem jegyzett társaság, ezért adományokat sem fogadhatunk. Annak érdekében, hogy törvényesen járjunk el, tagszervezetünk, a Független Előadó-művészeti Szövetség tagja, a Krétakör Alapítvány vállalta, hogy fogadja az adományokat, azokat könyveli és kezeli. Ne legyen félreértés: a felajánlott adományok nem a Krétakört fogják gazdagítani. Ők csak könyvelik és vezetik (címletekre lebontva és forintra pontosan) a Humán Platformnak felajánlott összegeket, amiből kifizethetjük a demonstráció költségeit.

Éppen ezért azt kérjük, hogy ha nincs is lehetőséged eljönni és a helyszínen pár száz forinttal hozzájárulni a demonstráció költségeihez, akkor – ha anyagi helyzeted megengedi – kérünk utalj át egy tetszőleges összeget a Krétakör Alapítvány következő számlaszámára, „Adomány a demonstráció megrendezéséhez” közleménnyel.

 

RAIFFEISEN BANK 12010501-01025938-00100003

A felajánlott adományokról és a felmerült költségekről tételes elszámolást teszünk közzé a http://humanplatform.blog.hu címen 2012. december 21-én, pénteken.

 

Köszönjük a bizalmat és a támogatást! Néhány száz forint is sokat számít! Ha a diákokkal készített videónk minden nézője 9 forintot adna nekünk, akkor gond nélkül tudnánk megszervezni a hétfői demonstrációnkat!

Szólj hozzá! 2012. dec. 16.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.